Etiketter

Babel fish (23) Film (10) Inkido (3) Litteratur (9) Musikk (2) Scrappings (7)

fredag 11. mars 2011

Edward Cullen - mann eller monster

Etter å ha lest ferdig Twilight sagaen (og det uferdige manuskriptet til Midnight Sun - som jeg skulle ønske ble fullført som bok) må jeg si at den mest menneskelige av alle karakterene kanskje er Edward Cullen. Gjennom det hele er han fremstilt som den edleste av alle - My Angel.
Men som det blir "avslørt" har også han drifter og lyster som kanskje ikke er like edle. Han fremstår selv med eiertrang (selv om dette kun blir antydet mellom linjene - men hvem har ikke moro av å lese mellom linjene - det har i hvert fall jeg). Selv ikke når han fremstår som det "monsteret" han er forsvinner heltestatusen.

Han blir bare mer perfekt -om det kunne gå ann..... Hvem har vel ikke drømt om å møte sin Edward Cullen. En vakker sjel i en litt hard innpakning som til slutt blir som fløyel i hendene. Hm...

Synes nå litt synd på Robert Pattison som spiller Edward Cullen. Han har litt av en karakter å bli målt opp mot av sine beundrere. Lurer på om de synes det er like greit når han er menneskelig.... Ikke det at dette bildet er korrekt, men snakk om illustrasjon.1 kommentar:

Unknown sa...

Hihi! Team Edward.