Etiketter

Babel fish (23) Film (10) Inkido (3) Litteratur (9) Musikk (2) Scrappings (7)

onsdag 26. januar 2011

nye stempler hos INKIDO

Disse stemplene var bare fantastisk lekre sjekk selv .

Ellers er det lite nytt under himmelen. Bare en masse kreative krumspring og latter og rutiner. Tiden bare flyr av gårde og legger igjen små små fotspor i snøen. Uansett her er en liten sak med noen av Inkido sine flotte ark og vintage bilder (og litt annet småtterier). Og noen fine blomster jeg fant i en krok, for ikke å snakke om noen øredobber jeg kjøpte på salg og demonterte.....

torsdag 6. januar 2011

Da var katten ute av bagen

Jeg er et medlem av INKIDO sitt design team!!!!!


HURRA!!!!


Gleder meg veldig til tiden fremover. Det er masse ny skapelse på vei i kreativ innpakning. Nå skal jeg ut å surfe etter ett godt freebee photoshop. Får ikke ordentlig til det jeg har.... og pene bilder er viktig tross alt. Og et ryddig kontor. Her kommer noen før bilder av kontoret.

Fra den enden med diverse hobby og min datters greier....



og den andre enden.... med hovedsaklig mitt stempel og scrappe utstyr

Hurra igjen... og enda et hurra.

søndag 2. januar 2011

Året som bare forsvant.

2010 startet med venting og slutter med venting. I starten ventet jeg på en fødsel. Mens året gikk ventet jeg på at min mann skulle bli frisk. Så ventet jeg på at jeg skulle få litt tid for meg selv og at jeg skulle få klart mitt kontor.



Mot årets slutt ventet jeg på jul og på akkurat det, årets slutt som også markerte slutten på min permisjon. Hverdagen som til tider kan være litt kjedsom mottas med åpne armer som et kjærkomment brudd i all venting. For det nye året har jeg ønsker om færre kilo (hvem har vel ikke det etter en lang julefeiring), mindre venting og kreative utfordringer. Så med dette sier jeg vel møtt 2011.