Etiketter

Babel fish (23) Film (10) Inkido (3) Litteratur (9) Musikk (2) Scrappings (7)

fredag 30. januar 2009

Art pieces Utfordring # 5 2009


Lykke er for meg....

Å få ha en form for kreativ produksjon. Visner liksom litt uten det. Og fordi det har vært mye kreativitet som har villet ut den seneste tiden kastet jeg meg over denne utfordringen (og så var den riktig tiltalende må jeg si - for hva er ikke livet uten det lille kreative dasjet)

Har farget bakgrunn og stemplet den, limt på diverse papir biter og pynt. Stemplet møll, klipt den ut og brukt litt glossy accent (min venn i nøden)-den er egentlig en del av et stempel fra paperartsy. Sydd litt og pyntet med bånd og en mini-hengsel og en sikkerhetsnål.

tirsdag 13. januar 2009

Utfordringen som ble borte på veien.


Ny dag og nye muligheter til å gjøre rare ting... Her om dagen kom jeg over en helt fantastisk utfordring på ARTSY-bloggen. Mer spesifikt utfordring # 3 drodling. Fantastisk tenkte jeg, og hoppet på. Problemet jeg møtte var at jeg ble så ivrig når jeg laget kortet at jeg helt glemte hele utfordringen med drodling og alt.... vel vel, kortet ble jeg ihvertfall ganske så fornøyd med uansett. Nå sitter jeg her og bare fniser over at det går ann å stemple seg så helt inn i natten. Nåja, min største utfordring blir fremover å huske hva jeg egentlig driver med....

søndag 11. januar 2009


Det er Januar.

Utenfor huset hyler vinden og jeg sitter godt tullet inn i et teppe.

Har allerede startet på hobbyåret. Det fikk sin start - nei, ikke første nyttårsdag utrolig nok, for da sto vi på skøyter på isen - men for noen dager siden.

Har store ambisjoner om å få ordnet mitt lille hobby-rom slik at det går ann å finne fram der inne

her er allikevel en smakebit av produksjonen jeg har startet på.

Har et nyttårsforsett. Blogge mer!!!!!