Etiketter

Babel fish (23) Film (10) Inkido (3) Litteratur (9) Musikk (2) Scrappings (7)

torsdag 24. januar 2008

Et vindu mot framtiden

I dag var en ny frisk dag som alle andre og som nå er i ferd med å gå sliten til sengs som resten.
Etter noen timer på sofaen pga av forkjølelse er det på tide å reflektere over alt man så gjerne skulle ha gjort og alt man burde ha gjort, men som man i stedet har dårlig samvittighet fordi man ikke har rukket, og alt det man skal gjøre på den neste nye friske dagen.

En ny frisk dag.... En helt ny og ubrukt en er nesten som et lerret. Merkelige med det er at det første penselstrøket setter farge på resten. Det beste er en god start. For da blir fortsettelsen så mye lettere.

Kjenner at jeg er inne i en ny særdeles kreativ periode. For hodet er så fullt av ideer at det nesten sprekker. Men jeg sliter litt med å velge det riktige lerretet. Tror det har en sammenheng med de prosjektene jeg står overfor og alle dets utfordringer. Det har rett og slett hopet seg litt opp og jeg har problemer med å velge hva jeg skal starte med.

Da januar startet sto jeg foran min jobbs daglige utfordringer, starten på en etterutdanning, starten på diverse store prosjekter relatert til hobby og bak i hodet raser mange tanker bl.a. "når og hvor flytter vi?".

Denne våren kommer til å by på et gigantisk puslespill som må males ettersom det legges....
Min største redsel er å ikke få rom til å være kreativ denne våren. Sikkert derfor hodet er så fullt..... For hvis ikke jeg får noe som helst kreativt utløp visner jeg som en stue-plante som ikke får vann. Det minner meg på at jeg kanskje skulle gå og vanne planter........

torsdag 3. januar 2008

Nytt år - nye muligheter!

Da har man entret 2008, med hele 3 dager..... Året føles ikke så anderledes ut enda....
Men i anledning å huske det gamle tenkte jeg å dele kortet jeg lagde til min kjære i fjor, altså for ca 3 uker siden.....





Og så er det viktig å åpne armene for det nye. det har jeg gjort med å invistere i GRUNGEBOARD. Jeg er betatt! har lyst til å ta de med over alt..... putte en liten figur i lomma og bare ta den opp innimellom for å se på og ta på. Kjenner smilet komme bare ved tanken!


Legger her ved et bilde av to ATC jeg lagde bare for å teste ut produktet. Grungeboard lar seg lett farge med distress, og dabber-maling, og det gir en fin effekt å pusse med sand-papir. Lager lett hull i dem og det var greit å farge de i to farger(grungeboard med struktur). Neste skritt blir å farge det med alkoholblekk og å sy det fast (nåla gikk ganske greit gjennom- med litt kraft).

Nå er det bare min mangel på fantasi og tid som stter grenser. Vel, fantasien min har desverre den begrensing at den trenger et formål for å fungere optimalt..... så jeg får vel finne et formål!